Malzemeler:
1 litre süt
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
50 g margarin
1 paket petibör bisküvi
Tarçın
1 paket kremşanti
2 elma
2 kaşık şeker
Yapılışı:
Başlangıç olarak elma rendelenir ve şekerle kısık ateşte pişirilir
bir tutam da tarçın serpilip soğutulur.Tencerede süt ,un ve şekerle muhallebi
yapıyoruz.İnmesine yakın vanilya ,margarin ekleyip çırpıyoruz ardından toz
kremşantiyi ekleyip çırpıyoruz.1paket bisküviyi un haline getiriyoruz.Büyük bir
tepsinin altına toz bisküviyi serpiyoruz
üzerine muhallebiyi yayıp soğuması beklenir.Servis yaparken içine elmalı
harcı 1 kaşık kadar koyup rulo yapın.Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder